SpouwVast Slot Adapter

Steiger en ladder op slot zetten aan de gevel?
Dat kan met de SpouwVast SlotAdapter.

Steigers, duur gereedschap, tuinset, dure fiets, aanhanger, ladder, rollator, compressor, verdeelkast, industrie stofzuiger, voorwiel rolstoel etc. buiten laten staan en stevig aan de gevel bevestigen tegen diefstal.

SpouwVast Slot Adapter
SpouwVast met Slot Adapter

De SpouwVastSlotAdapter wordt in het oog van de SpouwVast bevestigd, zodat de borg van de SpouwVast niet meer omhoog kan en de SpouwVast dus niet uit de muur gehaald kan worden.
De kabel/ketting wordt door het oog van het SpouwVastSlotAdapter getrokken, zodat het Slot niet uit het oog kan.
Zo kunnen ladders, tuinsets, aanhangers, tuinversieringen, dure fietsen en brommers aan de gevel vastgezet worden tegen omvallen en diefstal.

Aanhanger beveiligd.
Aanhanger met slot aan gevel

De SpouwVast en de SlotAdapter zijn vervaardigd van zeewaterbestendig roestvrijstaal RVS316. Een taaie legering met molybdeen en daardoor een grote weerstand tegen doorzagen en – slijpen.

Extra veilig: zet uw spullen snel vast aan 2 of meer kettingen met ieder een eigen SpouwVast! De ladder/steiger kan bijv. ’s nachts op verschillende hoogtes worden vastgezet tegen diefstal.

Doordat de gevel niet beschadigd wordt kunt u op zoveel plekken als u wilt zo uw spullen vastzetten. Het uithalen is super simpel. De SpouwVast(en) en de SlotAdapter(s) zijn jarenlang herbruikbaar (bij gebruik volgens de handleiding).

De SpouwVastSlotAdapter is slechts in 1 uitvoering
en past in elk type SpouwVast.

Ook hier geldt: niet boren, dus geen schade aan de woning.

Ladder opslaan tegen de gevel.
Ruimte besparen: Links SpouwVast + hangslot, rechts SpouwVast+SpouwVastSlotAdapter+hangslot.

Ook ladders en zwaar/duur gereedschap kunnen op de bouwplaats (extra) vastgezet worden, zodat deze niet steeds op/in en van/uit de auto getild hoeven te worden.

Het gat van de Slot Adapater is 3,5cm bij 2,5 cm, dus er kan een flinke ketting doorheen. Of de ketting en het hangslot stevig genoeg zijn bepaalt de gebruiker natuurlijk zelf.

De SpouwVastSlotAdapter komt medio januari 2020 op de markt.
U kunt ‘m al wel reserveren met een mailtje naar info@spouwvast.nl

Standaard zitten de open voegen onder en boven alle ramen en vaak ook onder de dakrand. Die onder de laagste ramen zijn ideaal om fietsen, gereedschap, kinderwagen, rollator, aanhangwagen etc. (tijdelijk) vast te zetten.
Gebruik meerdere hoger gelegen openingen om de ladder en steiger op de werkplek (tijdelijk) vast te leggen en het de dief veel moeilijker te maken. Een dief die op 6 plekken of meer moet slijpen zal eerder doorlopen.

Naar contact

Naar webshop

Interessant om te delen ..