SpouwVast Slot Adapter

Met de SpouwVastSlotAdapter kunnen steigers, duur gereedschap, tuinset, dure fiets, aanhanger, ladder, rollator, compressor, verdeelkast, industrie stofzuiger, voorwiel rolstoel etc. buiten blijven staan en stevig aan de gevel bevestigd worden tegen diefstal.

Wellicht kunt u hiermee voldoen aan de verzekeringseisen tegen diefstal van de steiger. (zie hiervoor uw eigen verzekering).

SpouwVast Slot Adapter
SpouwVast met Slot Adapter

De SpouwVastSlotAdapter wordt in het oog van de SpouwVast bevestigd, zodat de borg van de SpouwVast niet meer omhoog kan en de SpouwVast dus niet uit de muur gehaald kan worden.
De kabel/ketting wordt door het oog van het SpouwVastSlotAdapter getrokken, zodat het Slot niet uit het oog kan.
Zo kunnen ladders, tuinsets, aanhangers, tuinversieringen, dure fietsen en brommers aan de gevel vastgezet worden tegen omvallen en diefstal.

Aanhanger beveiligd.
Aanhanger met slot aan gevel

De SpouwVast en de SlotAdapter zijn vervaardigd van zeewaterbestendig roestvrijstaal RVS316. Een taaie legering met molybdeen en daardoor een grote weerstand tegen doorzagen en – slijpen.

Extra veilig: zet uw spullen snel vast aan 2 of meer kettingen met ieder een eigen SpouwVast! De ladder/steiger kan bijv. ‘s nachts op verschillende hoogtes worden vastgezet tegen diefstal.

Doordat de gevel niet beschadigd wordt kunt u op zoveel plekken als u wilt zo uw spullen vastzetten. Het uithalen is super simpel. De SpouwVast(en) en de SlotAdapter(s) zijn jarenlang herbruikbaar (bij gebruik volgens de handleiding).

De SpouwVastSlotAdapter is slechts in 1 uitvoering verkrijgbaar.
Voor montage tegen diefstal wordt alleen de
SpouwVast 8mm met gelaste pin geadviseerd.

Ook hier geldt: niet boren, dus geen schade aan de woning.

Ladder opslaan tegen de gevel.
Ruimte besparen: Links SpouwVast + hangslot, rechts SpouwVast+SpouwVastSlotAdapter+hangslot.

Ook ladders en zwaar/duur gereedschap kunnen op de bouwplaats (extra) vastgezet worden, zodat deze niet steeds op/in en van/uit de auto getild hoeven te worden.

Het gat van de Slot Adapater is 3,5cm bij 2,5 cm, dus er kan een flinke ketting doorheen. Of de ketting en het hangslot stevig genoeg zijn bepaalt de gebruiker natuurlijk zelf.

In combinatie met de SlotAdapter adviseren wij de SpouwVast 8mm V2. Bij deze versie is namelijk de borgpin gelast, zodat deze het de dief nóg moeilijker maakt.

Standaard zitten de open voegen onder en boven alle ramen en vaak ook onder de dakrand. Die onder de laagste ramen zijn ideaal om fietsen, gereedschap, kinderwagen, rollator, aanhangwagen etc. (tijdelijk) vast te zetten.
Gebruik meerdere hoger gelegen openingen om de ladder en steiger op de werkplek (tijdelijk) vast te leggen en het de dief veel moeilijker te maken. Een dief die op 6 plekken of meer moet slijpen zal eerder doorlopen.

SpouwVast RVS8 V2 De pin is gelast (zie bultje links van elastiek) en daardoor diefstalbestendiger.

Ook de voorzitter van SAFE is enthousiast over de SpouwVast.

Jaarlijks worden er duizenden fietsen gestolen. Vaak door ze simpel, terwijl ze op slot staan, met slot en al op te tillen en in een busje te zetten. Wanneer de fiets met een slot aan een SpouwVast + SlotAdapter stevig aan de muur zit, zal dat niet zomaar lukken. De dief zal eerst het slot of de SpouwVast moeten stuk maken. De SpouwVast en de SlotAdapter zijn beide gamaakt van RVS met molybdeen, dus zeer taai en moeilijk door te knippen/zagen. Het zal de dief dus meer tijd en werk kosten, dus meer gevaar om ontdekt te worden. Vele dieven zullen gauw doorgaan naar een fiets zónder SpouwVast.

De SpouwVast + SlotAdapter zullen nooit in alle gevallen de dief tegen houden, maar je maakt het de dief wel veel moeilijker en daar houden dieven niet van.

Naar contact

Naar webshop

Interessant om te delen ..