Schaduwdoek.

Schaduwdoeken en afdekzeilen vastzetten met de SpouwVast?
Met de SpouwVast snel schaduwdoek en afdekzeil vastzetten aan de gevel zónder te boren in de gevel.

Dekzeil aan SpouwVast
Zeil voor tuin overkapping.

Steek de SpouwVast in de gevel opening en bevestig het schaduwdoek of zeil met een musketonhaak of stevig touw aan de SpouwVast.

Test altijd eerst uw muur vóór u de SpouwVast erin vast zet: zitten de stenen stevig, is het metselwerk nog goed etc. Als het voor u niet duidelijk is laat dan de vakman (bv. steigerbouwspecialist) bepalen of de muur stevig genoeg is en of de SpouwVast geschikt is voor de gewenste toepassing en op de juiste plaats geplaatst kan worden.

Detail: SpouwVast in gevel . Spanband aan schaduwdoek.

Het doek en de SpouwVast worden weer even simpel verwijderd. De gevel is onbeschadigd en de SpouwVast kan de rest van het jaar gebruikt worden om de ladder, kerstversiering, dure fietsen etc. vast te zetten.

De SpouwVast kan bij normaal gebruik, jarenlang hergebruikt worden.
Dus een kleine investering voor jaren.

De gevel wordt NIET beschadigd door boorgaten etc.

Wij adviseren om (net als bij parasols) bij windkracht 4 en hoger het doek te verwijderen om doek en gevel niet te beschadigen.

Wanneer u de SpouwVast met niet gelaste pin langdurig in weer en wind laat hangen is het nodig de SpouwVast 1 x per half jaar er even uit te halen en de pin te oliën.

Voor schaduwdoeken adviseren wij alleen de SpouwVast RVS 8mm te gebruiken, daar er bij windvlagen flinke krachten op de SpouwVast kunnen komen.

Zie hieronder hoe de SpouwVast in de gevel wordt gezet
of kijk op “SpouwVast simpel in gebruik.”

SpouwVast is een samenwerkingsverband aangegaan met Matthijs Bakker van Bakker Zeilmakerij. Hier worden maatwerk zeil- en schaduwdoeken van topkwaliteit gemaakt en deze worden stevig vastgezet met SpouwVasten van 8mm. Doordat de SpouwVast van RVS is en zeewater bestendig kan deze in de winter het opgerolde doek aan de gevel houden. Eén maal goed bevestigen een plezier voor jaren. Meer info over de doeken: www.bakkersails.nl

Matthijs & Laura
Matthijs Bakker & Laura Eekels: samen maatwerk leveren!

Terug naar boven.

Naar contact.

Naar webshop

Interessant om te delen ..